Intern huurreglement

Het intern huurreglement (1,09MB) is een essentieel onderdeel van de huurovereenkomst. Het doel van het reglement is de leefbaarheid voor alle huurders te optimaliseren

Mijn buren

Je buren kies je niet. Ze wonen gewoon naast, boven of onder je. Toch heb je dagelijks met elkaar te maken. Door rekening te houden met elkaar blijft het leuk in jouw buurt.

Ik heb een eigendom

Je mag geen woning of bouwgrond in volle eigendom bezitten of in vruchtgebruik hebben, niet in België en niet in het buitenland. Sinds 1 maart 2017 is het ook verboden om een gedeeltelijke eigendom te bezitten. Zelfs als je maar een paar procent volle eigendom bezit, mag dit niet.

Basistaalvaardigheid Nederlands

Voor nieuwe huurders sinds 1 november 2017 geldt een taalkennisvereiste. Na één jaar sociaal huren moet je verplicht een basisniveau Nederlands hebben. Een basisniveau Nederlands is het niveau A1 van het Europees Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen.

Nieuwsbrief

Hier vind je al onze nieuwsbrieven per jaar terug. Denk eraan dat deze informatie verouderd kan zijn. De meest recente versie vind je terug bij de edities van dit jaar.

 

Nieuwsbrief